Moderne Brændende Kærlighed
Du skal bruge:
- 1 kg. blandede lyse rodfrugter (gul bede, hvid bede, hvid gulerod, pastinak, persillerod)
- 2 kartofler, gerne Bintje
- 1-2 fed hvidløg
- 1 grøntsagsterning
- 2-3 løg
- 300 gr. tør saltet bacon eller alm. bacon
- 100-200 gr. smør
Sådan gør du:
Skræl og skær alle rodfrugter og kartofler i grove tern
Kog rodfrugter og kartofler møre i vand, ca. 20-30 min.
Hæld vandet fra og tilsæt bouillonterning, mens rodfrugterne damper tørre
Blend rodfrugterne med bouillonterning, hvidløg og smør
Smag til med salt
Hak løgene i tern
Skær bacon i tern og steg dem sprøde
Brun løgene i lidt baconfedt
Anret mosen med løg og bacon på toppen