Moderne Brændende Kærlighed

Du skal bruge:

  • 1 kg. blandede lyse rodfrugter (gul bede, hvid bede, hvid gulerod, pastinak, persillerod)
  • 2 kartofler, gerne Bintje
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 grøntsagsterning
  • 2-3 løg
  • 300 gr. tør saltet bacon eller alm. bacon
  • 100-200 gr. smør

Sådan gør du:

Skræl og skær alle rodfrugter og kartofler i grove tern

Kog rodfrugter og kartofler møre i vand, ca. 20-30 min.

Hæld vandet fra og tilsæt bouillonterning, mens rodfrugterne damper tørre

Blend rodfrugterne med bouillonterning, hvidløg og smør

Smag til med salt

Hak løgene i tern

Skær bacon i tern og steg dem sprøde

Brun løgene i lidt baconfedt

Anret mosen med løg og bacon på toppen