Sortkål i kokos og karry
Det skal du bruge:
- Sortkål, 8 blade uden stængel, groft snittede
- Løg, 2 stk. hakkede
- Hvidløg, 4 fed, hakkede
- Karry, 2 spsk.
- Kokosmælk, ca. 1 ds.
- Peanuts, 1 håndfuld lethakkede
- Olie, 4 spsk.
- Salt og peber
Sådan gør du:
Kom løg, hvidløg og olie i en lun gryde. Lad det simre ved mellem varme, så de ikke bruner, men kun bliver klart.
Kom så karry i og rist det med i et par minutter.
Kom kokosmælk i og kog op, vend sortkålen og peanuts i og lad det dampe til det falder godt sammen, uden låg cirka 5 minutter
Smag til med salt og peber, så retten klar.
Er der frisk kokos hos købmanden, er det dejligt at rive i, også friske koriander, hvis det føres på indkøbsdagen…