Sortkål i kokos og karry

Det skal du bruge:

  • Sortkål, 8 blade uden stængel, groft snittede
  • Løg, 2 stk. hakkede
  • Hvidløg, 4 fed, hakkede
  • Karry, 2 spsk.
  • Kokosmælk, ca. 1 ds.
  • Peanuts, 1 håndfuld lethakkede
  • Olie, 4 spsk.
  • Salt og peber

 

Sådan gør du: 

Kom løg, hvidløg og olie i en lun gryde. Lad det simre ved mellem varme, så de ikke bruner, men kun bliver klart.

Kom så karry i og rist det med i et par minutter.

Kom kokosmælk i og kog op, vend sortkålen og peanuts i og lad det dampe til det falder godt sammen, uden låg cirka 5 minutter

Smag til med salt og peber, så retten klar.

Er der frisk kokos hos købmanden, er det dejligt at rive i, også friske koriander, hvis det føres på indkøbsdagen…