Sauteret kål med karry

Du skal bruge:

Til 4 personer

  • 500 gr. blandet hvidkål, rødkål og sortkål (renset vægt)
  • ½ tsk. fint salt og peber
  • 200 gr. bacon (brug evt. peberbacon)
  • 3 tsk. stødt karry, gerne Madras-karry

 

Sådan gør du:

Fjern kålens yderste blade, del kålen i kvarte på den lange led, skær stokken af og snit den.

Skær bacon i tern og rist den sprød og gylden i en gryde.

Tag baconternene op med en ske og læg dem på et stykke køkkenrulle, men lad være med at skylle gryden/wokken.

Brug den varme fedt og rist karryen godt af. Rist kålen i karryfedtet i cirka 5 minutter til den er mør og falder sammen.

Tag kålen af varmen og læg den på et fad. Drys bacon over og krydr med salt og peber.

Server f.eks. kålen til en svinekotelet.