Kartoffelsalat

Tid: 45 min (til 4 personer)

Du skal bruge:

  • 500 g kogte, små æggeblommekartofler
  • 1/2 blomkål (gerne farvet blomkål)
  • 1/2 bundt radiser
  • 1/2 rødløg
  • 4 spsk grønkålspesto - se opskrift
  • Salt og peber


Sådan gør du:

Skrub kartofler og kog dem møre i en stor gryde med letsaltet vand i cirka 15 min. Hak blomkålen på langs af stokken. Hæld vandet fra gryden og afkøl kartofler.

Rens radiserne og halver dem. Pil rødløget og skær det i tynde ringe.

Bland kartofler, blomkål, radiser og rødløg i en skål med låg. Tilsæt grønkålspestoen og ryst skålen.

Serveres til svinekødsretter, kamsteg, pebermakrel eller and.

Tip: Kan laves dagen før.