Stegte porrer med æbler, hvidløg og sesamfrø

Tid: 20 min (til 4 personer)

Du skal bruge:

  •  5 porrer
  • 4 gode danske æbler
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 spsk solsikkekerne
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 laurbærblad
  • 3 spsk æbleeddike
  • Havsalt og peber

Sådan gør du:

Skyl porrerne og skære dem i lange stykker. Skær æblerne i tynde både.

Varm en pande med smør og tilsæt porrer, hvidløg, laurbærblad og æbleeddike. Lad dem stege cirka 3 min. og tilsæt så æblebådene. Lad det simre i et par minutter. Tag laurbærblad op før servering.

Kom sesamfrø og solsikkekerner på og krydr med havsalt og peber.

Serveres til svinekød, lam eller kylling.