Sennep

Hos os kan du købe sennep fra Sidinge Gårdbutik. Vi har følgende sortiment:

Honning-Sennep
Sort og gul sennep sødet med honning fra vores æbleblomstring. Uden tilsat sukker. Blød og sød men stadig med lidt bid. Æbler og sennep er dyrket og forarbejdet i Sidinge på eget anlæg.

Jule-Sennep
Gul og sort sennep krydret med jul og sødet med ahornsirup og en ganske lille smule sukker. En sennep der er krydret med julens kryderier og hvor smagen af jul maser sig frem, men bliver banket på plads af en skarphed af sennep, som sylten vil glæde sig til.

Sennep m/ dild
Gul sennep malet til mellemgrov sennep med sødme og fylde. Velegnet til røget laks eller torsk samt røget pålæg. Prøv den på sildemadden istedet for smør eller fedt. Sennepfrøet er dyrket og forarbejdet i Sidinge på eget anlæg.

Sidinge Sennep
Sort og gul sennep malet til mellemgrov sennep med lidt bid og struktur. Velegnet til pålæg og pølser. Sennepfrøet er dyrket og forarbejdet i Sidinge på eget anlæg.

Æble-Sennep
Sort og gul sennep blandet med håndskrællede æbler giver sødme og syre og en flot balance mellem det milde og det lidt skarpe. Æbler og sennep er dyrket og forarbejdet i Sidinge på eget anlæg.

Æble-Sennep Stærk
Den sorte senneps fine og skarpe smag og æblernes sødme og syre giver en god balance i en stærk sennep. Æbler og sennep er dyrket og forarbejdet i Sidinge på eget anlæg.