Marmelade

Hos os kan du købe lækre marmelader fra Sidinge Gårdbutik.

Jordbær
Fuldmodne danske jordbær plukket på Skjelbjerggård i Højby Sj. og afhaset med håndkraft i Sidinge. Fantastisk velsmagende jordbær marmelade med et maximal indhold af sommer.

Jordbær-Cremet
Søde røde jordbær fra vores lokale jordbæravler. Denne cremede jordbærmarmelade er lækker når familien skal forkæles med smagen af sommer. Frugtindholdet er 68 gr. pr. 100 gr. marmelade.

Jordbær-guf m/ lakrids
Fuldmodne danske jordbær plukket på Skjelbjerggård i Højby Sj. og afhaset med håndkraft i Sidinge og tilsat rålakrids i en tilpads lille håndfuld. En fræk marmelade som overrasker selv dem der sætter spørgsmålstegn ved lakrids.

Prinsesse
En super lækker marmelade med danske blåbær fra en jysk avler og hindbær fra Ardo A/S Nyborg.

Rød tomat
Fuldmodne danske tomater med appelsinsaft, lime og rødvin samt sort knust pebber. Spændende tilbehør til pølse og oste tappas eller som tilbehør til en god bøf. Smør den i en sandwich eller tilbehør til brasede kartofler.

Solbær
En dejlig frisk og sød solbær syltetøj som er super på morgenmadsprodukter, eller som tilbehør til kødretter. Solbær Syltetøj skal under osten da den jo er tyndere i konsistensen end marmelade. Kun danske solbær.

Solbær-Cremet
Fuldmodne solbær fra vores lokale solbæravler i Lumsås. Denne cremede solbærmarmelade er fantastisk frisk og kraftig i både farve og smag. Frugtindholdet er 68 gr. pr. 100 gr. marmelade.

Æblesmør
En stor favorit, som med sin kraftige kanelsmag overrasker alle når smagen af kanel pludselig forsvinder og bliver afløst, af en blid og fin chili smag. Alle æblerne er produceret i Sidinges egen æbleplantage, og æblerne er håndplukkede og håndskrællede.

Æble-guf m/ lakrids
En æblemarmelade med rålakrids. Æblerne er produceret i egen plantage og håndskrællet. Super til pandekager, is, frugt, i lagkage eller topdressing på desserter.